Bli scout i Veberöds scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

För att gå med i Veberöds scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Kölista – om det blir fullt på avdelningarna

Vi har i dagsläget begränsat antal platser på de yngre avdelningarna. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen baserat på vem som registrerat sig först om vi behöver sätta några på väntelista. Även väntelistan utgår sedan utifrån när man registrerat sin intresseanmälan.

I dagsläget har vi tre avdelningar för Spårarscouter (barn födda 2013-2014) och vi kan ta in 15 scouter på vardera avdelning. Två av avdelningarna har möten på tisdagar och den tredje på torsdagar. Vi har två avdelningar för Upptäckarscouter (barn födda 2011-2012) som vardera tar 20 scouter. Båda avdelningarna har möten på måndagar.
När vi startar höstterminen 2022 har vi några platser kvar på alla avdelningar.