Bli scout i Veberöds scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

För att gå med i Veberöds scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Vi har i dagsläget begränsat antal platser på de yngre avdelningarna. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen baserat på vem som registrerat sig först om vi behöver sätta några på väntelista. Även väntelistan utgår sedan utifrån när man registrerat sin intresseanmälan.