Avdelningar

I Veberöds Scoutkår finns det en avdelning för alla. Oavsett ålder och oavsett om du varit scout tidigare eller inte så erbjuder vi Dig en möjlighet att uppleva spänning, äventyr och upplevelser. Vår verksamhet bygger på att alla ges möjlighet att utvecklas och vi gör unga redo för livet.

Vi erbjuder spännande och rolig scouting till alla – oavsett ålder. Varje avdelning träffas en gång i veckan och gör olika aktiviteter. Vi försöker att vara utomhus varannan vecka. Vill du gå med i en avdelning, kontaktar du respektive avdelningsledare.

Avdelningarna

• Spårarna – för dig som går i årskurs 2 till 3
  • Upptäckarna – för dig som går i årskurs 4 till 5
  • Äventyrarna – för dig som går i årskurs 6 till 8
  • Utmanarna – för dig som går i nian eller gymnasiet
  • Rover – för dig som fyllt 18

Gå med hos oss och testa scouting

Kom på ett möte och testa scouting. Läs mer på avdelningssidorna eller kontakta avdelningsledarna så kan de berätta mer.

Bli ledare!

För dig som är över 18 år finns också möjlighet att vara ledare på en avdelning. Som ledare får du en fantastisk möjlighet att både skapa en spännande, rolig och utvecklande verksamhet för barn och unga och en möjlighet att själv testa nya saker, utvecklas och få spännande upplevelser.

Om du väljer att bli ledare hos oss så ordnar vi med en introduktion till scouting och både grundläggande scoutledarutbildning och senare ledarutbildningar bekostas av scoutkåren.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara scoutledare i Veberöds Scoutkår? Kontakta då våra kårledare som kan berätta mer:

Therese Björk Gardell, 070-237 42 43 , skicka e-post till Therese

Mette Martinsen, 073-503 21 41, skicka e-post till Mette