Vadå kritik?

Denna veckan har vi pratat om kritik, vi gjorde våran egen superscout och presenterade våra förebilder. Först satt vi i en ring med ryggarna inåt och skulle ställa oss upp om vi tyckte att det påståendet som Thomas våran scoutledare sa var sant. Efter att de som ville ställa sig upp hade ställt dig upp så diskuterade vi lite varför vi tyckte som vi tyckte. Efter några påståenden fick varje patrull ett papper och några pennor som vi skulle rita våran superscout på, en scout som man kunde se upp till. Vi fick prata lite om dem och säga varför vi ritade som vi ritade. När vi var klara med det så fick alla varsitt papper som de skulle skriva om sin förebild på. Sen fick vi presentera våran förebild inför gruppen.

Det här inlägget postades i Älgen av josefineforsberg. Bokmärk permalänken.