Spårarnas höstläger

Vi träffades på scoutgården där vi hälsade på upptäckarna och äventyrarna som hade JOTA-JOTI läger. Det var spännande att se vad de stora scouterna hitta på. Under förmiddagen högg vi ved för sedan göra upp eld så vi kunde grilla korv till lunch. På eftermiddagen träffade vi Pippi som behövde hjälp med att hitta sina guldpengar.

Vi gick ett spännande spår där vi träffade Prusiluskan, Annika och Dunder Karlsson. Pippi var så glad att vi hittade hennes guldpengar att hon bjöd alla scouter på kexchoklad.IMG_4031

På kvällen hade vi önskat tacos till middag och det var smarrigt!

Lägerbålet blev ino mhus för att det regnade ute. Mysigt!

När vi skulle lägga oss läste Emelie två Pippi sagor, sen sov vi alla.

Nästa dag hade vi pyssel innan vi gick ute för köra kaos. Vi fick öva chiffer, knopar och surrning mm. Vi hade ett roligt läger tillsammans.

Det här inlägget postades i Spårare av Thomas Bruno. Bokmärk permalänken.