Spårarläger 25-26 september

Helgen 25-26 september var spårarna på läger. Det var 12 scouter och 5 ledare. Vi var ute i Wressel i en stuga. IMG_9323

På fredagskvällen vid halv 5 började lägret med att alla samlades och vi började förbereda maten. Vi åt tacos tillsammans på kvällen. Det tyckte alla var gott. IMG_9290IMG_9295Senare på kvällen hade vi ett mysigt lägerbål tillsammans där ute, vi sjöng sånger tillsammans. Innan vi gick och la oss hade vi kvällsfika. Det var varm choklad och kex. Efter det gick vi och borstade tänderna och la oss. När alla låg i sina sovsäckar lästes godnattsaga.

På lördagen började vi med att äta frukost tillsammans och packa ihop våra saker. IMG_9341På förmiddagen gick vi på vandring i skogen och gjorde aktiviteter patrullvis.

IMG_0233IMG_9402Det var tre olika aktiviteter. Första var att förflytta en innebandyboll som satt fast i en krok med snören. IMG_0238Andra var att dra ett snöre igenom tröjans ärm på alla i patrullen. IMG_0242Tredje var att förflytta vatten med en kåsa längst en bana runt träd och annat i skogen.

Vi lagade lunchen ute i våra patruller. Det blev köttbullar och makaroner. Vi hade också efterrätt som var krabbelurer som vi lagade på trangakök tillsammans i våra patruller.

Vi lekte under hökens vingar tillsammans. Innan alla föräldrarna kom så frågade vi spårarscouterna vad de tyckte om lägret. Då svarade alla att det hade varit roligt. Vi avslutade lägret kl 15:00 på lördagseftermiddagen. Vi hade jätteroligt tillsammans på lägret.

IMG_9298IMG_9340

Hälsningar/ Spårarledarna

Det här inlägget postades i Spårare av Emelie Olsson. Bokmärk permalänken.