Poängjakten

hej. Idag började vi med att hissa flaggan. Sen var det så att renen och hjorten blev en patrull, så vi valde att vi skulle heta roten men det fick vi inte så det blev renen sen valde vi att vi skulle ha hjortens patrullrum som sen blev renens patrullrum. Efter det fick vi papper där det stod olika uppgifter och poäng på vi började med att gå till återvinningscentralen för att slänga retur papper . Patrull älgen var inte så glada för att vi gick iväg med hela lådan. Så efter en stund kom de springande efter oss och hade ett papper i handen och sa att de skulle få poängen för att de slängde ett papper, inte nog med det, vi såg tydligt att de sprang en annan väg och till och med, de slängde pappret i ån istället, inte så vänligt mot naturen!

vi gjorde många uppgifter och sen i slutet fick vi reda på vem som vann. Vi hade cirka 60 poäng. I början hade älgen cirka 80 poäng, men sen visade det sig att älgen hade fuskat så att de fick 0 poäng, så vi vann. Sen halade vi flaggan.

 

Det här inlägget postades i Äventyrare, Kåren, Renen av charliefernryd. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>