Swish – nu även för deltagaravgifter

Vbrscout gillar bg och Swish

Nu går det bra att betala scouternas deltagaravgifter till hajker och läger via Swish. Efter beslut på scoutkårens styrelsemöte tidigare i veckan har ännu ett digitalt betalningsmedel gjorts tillgängligt.

– Vi hoppas att det här ska göra det ännu lite lättare för både föräldrar och ledare när det gäller deltagaravgifterna. Det är tre år sedan vi tog bort kontanthanteringen och la över alla betalningar till bankgirot och eftersom Swish blivit så vanligt så tycker vi att det ska gå att betala även den vägen, säger Pernilla Bruno, kårordförande.

Scoutkåren tar därmed in deltagaravgifter via inbetalning till kårens bankgiro eller till Swish. Detaljerad information om detta finns på infosidan om anmälan och betalning samt på respektive aktivitets anmälningslapp.