Inställt St Georgsfirande

Söndagens firande av scouternas skyddshelgon – St Georg – är inställt. På grund av ett alltför lågt deltagande har arrangerande ledare bestämt sig för att ställa in evenemanget.

Den 23 april firar scouter över hela världen St Georg, scouternas skyddshelgon. Veberöds scoutkår brukar också fira St Georg men oftast inte på själva dagen utan på en onsdag i anslutning till den 23 april. I år valde vi att lägga firandet på själva St Georg, då det var en söndag och det därmed fanns möjlighet att göra ett lite häftigare och större firande. Dessvärre har vi tvingats ställa in arrangemanget.

Det bär alltid emot att ställa in saker när det finns intresserade scouter som anmält sig. Ibland måste man ändå ta det beslutet, när det inte känns som att det kommer gå att genomföra arrangemanget. Vi hoppas att det blir bättre uppslutning på de stora arrangemang som återstår under terminen; kårlägret och Bakken-resan.