Bra drag på Julskyltningen

Det var kyligt och lite stundtals lite rått i luften men vid eldarna var det varmt och krabbelurerna var populära. Scouternas och ledarnas engagemang genererade också ett bra bidrag till Cancerfoden. Så kan årets Julskyltning sammanfattas.

I samband med Julskyltningen i Veberöd bjöd scouterna på krabbelurer och samlade in pengar till Cancerfonden. Äventyrarna och ett par utmanare samlades vid 10-tiden och började bygga ett rejält stånd för både scouternas egen verksamhet och scoutkårens mammaförenings lotteri. Tack vare ett gott samarbete och stort engagemang från scouternas sida var bygget klart vid 12:45.

Scouternas stånd på Julskyltningen

Scouterna stekte sedan krabbelurer från kl 15 till 18:30 och bjöd veberödsbor och tillresta besökare på. I gengäld önskade man ett bidrag till Cancerfonden. Det var god stämning bland scouter och besökare hela dagen och insamlingen gav 2.053 kr som oavkortat går till Cancerfondens arbete.

Scoutkåren tackar veberödsborna för deras generösa bidrag till Cancerfonden och önskar alla en god jul.