Besökare

Kom på en av Skånes största loppmarknader

Veberöds scouters loppmarknad är en av Skånes absolut mest välsorterade loppisar med avdelningar för möbler, el, husgeråd, hem & fritid, böcker & tavlor, skor & väskor, dukar & gardiner, herrkläder, damkläder, barnkläder, mattor, leksaker, mm. Vi har också blomsterlotteri och ett café för den som behöver något att stärka sig med under besöket på loppisen.

Datum och tider

Lördag 4 juni 13:00 – 18:00

Söndag 5 juni 11:00 – 15:00

Entréavgift

20 kronor per person.

Under söndagen är det fri entré.

Karta

En komplett översiktskarta över loppisområdet kommer finnas på plats i anslutning till entrén. Klicka på kartan så får du upp den i större upplösning.

Betalning

På loppisen har vi möjlighet att ta emot kontant betalning samt betalning via Swish. Dock kommer vi inte ta emot betalning via Swish under första timmen på lördagen.

Uttagsautomat

Uttagsautomat finns vid Sparbanken Skåne på Sjöbovägen 6.
Vi rekommenderar att besökare från andra orter tar ut pengar redan innan man åker till Veberöd då det endast finns en uttagsautomat i Veberöd. Vi kommer informera de som sköter uttagsautomaten om det ökade behovet av kontanter men kan inte garantera att det kommer räcka.

Håll koll på plånbok och telefon

Dessvärre har det tidigare förekommit ficktjuvar i samband med våra loppmarknader. Vi uppmanar alla besökare att hålla noga uppsikt över plånböcker och mobiltelefoner. Ett tips är att ha fickor med blixtlås.

Toaletter

Tillgång till toalett kommer finnas på loppisområdet. Handikapptoalett finns i VAIF:s klubbstuga.

Parkering

Utrymme att parkera bil finns dels på parkeringen vid Veberöds Friluftsbad på Näckrosvägen och dels på Idrottsgatan.

Tänk på att det kommer vara mycket trångt på parkeringen. För dig som inte tänker köpa möbler eller andra större föremål kan det vara en god idé att ta bussen till Veberöd. Det går också bra att parkera en bit ifrån loppisområdet – exempelvis vid Svaleboskolan – och gå sista biten.

Vi ber alla besökare till loppisen undvika att parkera på gräs och andra gröna ytor, vid brandstationen eller butikernas parkeringar. Vi ber er också respektera infarterna för de som bor i området.

Köpta saker

Den som köpt något på loppmarknaden ansvarar för transport av varan bort från loppmarknaden. Köpta varor kvarlämnas i ståndet på kundens eget ansvar! Vi har mycket begränsad möjlighet att hålla uppsikt över kvarlämnade varor. Det går inte att köra in bilar eller släp på området för att hämta skrymmande eller tunga saker såsom möbler förrän någon timme efter att loppmarknaden stängt på söndagen.