tor
Workshop ledarrekrytering @ Veberöds scoutgård
Apr 26 kl. 18:30 – 21:00

Minns ni Evelina, scoutkonsulenten som via sitt besök i skolorna drog hela horder av hugade spårarscouter till oss förra våren? Nu kommer hon till oss och håller i en workshop som syftar till att bli en välkomnande kår som får nya ledare/funktionärer att vilja prova på och vilja fortsätta i vår verksamhet. ALLA i staben, dvs både ledare, styrelse och funktionärer, uppmanas verkligen att komma! Både erfarna och relativt nya i kåren, som kan bidra med olika perspektiv och som kan hjälpa till framöver att skapa öppenhet, gemenskap och trygghet för potentiella nya ledare. Vi kårledare har fått en liten inblick i innehållet och ser verkligen fram emot detta. Det kan bli ett lyft för oss!

Vi lovar fika så anmäl deltagande till Therese, och ev specialkost.

Med hopp om god uppslutning och givande diskussioner!

ons
Kårläger
Maj 9 – Maj 13 heldag

Gemensamt läger för hela scoutkåren. Närmare information om dagar för olika åldersgrupper kommer på anmälningslapp.

mån
Loppisinsamling @ Gamla Bengts Foder
Maj 14 – Maj 17 heldag

Denna vecka ses vi på kvällarna och samlar in loppor i byn och sorterar dessa på Bengts Foder.

lör
Loppis @ Romelevallen
Jun 9 – Jun 10 heldag

Äntligen dags igen för kårens fantastiska loppmarknad!