Scoutstart

DSC_0096

Vecka 35 drar höstterminen igång. Vi börjar terminen med en gemensam scoutstart den 29 augusti klockan 18:30.

Under scoutstarten kommer alla närvarande få testa olika aktiviteter som ingår i scouternas program. Vi kommer gå runt i blandade grupper (patruller) med deltagare i alla åldrar.

Under kvällen ska alla – även de som är scouter sedan tidigare – fylla i registreringslapp så att vi får aktuella kontakt- och adressuppgifter till alla som deltar i vår verksamhet.

Tänk på att scoutstarten – liksom de flesta av våra aktiviteter – hålls utomhus. Anpassa kläderna efter väderlek och tänk på att flera aktiviteter är fysiska så det är bra med slitstarka kläder.

Avdelningarnas start

Avdelningarna börjar enligt följande:

Spårarna: tisdag den 4 september kl. 18:30 – 20:00 på Scoutgården.

Upptäckarna: måndagen den 3 september kl. 18:30 – 20:00 på Scoutgården.

Äventyrarna: onsdagen den 5 september kl 19:00 – 21:00 på Scoutgården.

Utmanarna: torsdagen den 6 september kl. 19:00 – 21:00 på Scoutgården.

Spänning – Gemenskap – Utveckling

På scouterna får du uppleva spännande och utmanande äventyr tillsammans med kompisar både från byn och från helt andra delar av världen. Vi gör saker tillsammans i små grupper som vi kallar patruller och ibland med många patruller på en gång.

Välkomna till Scouterna!