Äventyrarnas valfika

Scouterna brinner för demokratin! Under valdagen den 14 september bjöd Veberöds äventyrarscouter de som röstade på fika. Under drygt sju timmar stod scouterna utanför vallokalerna på Svaleboskolan och brassade kaffe, te och krabbelurer samt chokladbollar.

Demokrati och möjligheten för alla att göra sin röst hörd är fundamentala värden för scouterna och genom att ge alla möjlighet att komma till tals vill scouterna bidra till att göra världen lite bättre. För att uppmuntra folk att ta tillvara möjligheten att bidra till samhällsutvecklingen bjöd äventyrarna därför på fika till de som tog sig till vallokalen under söndagen för att rösta.

Det här inlägget postades i Äventyrare och märktes , , , av Thomas Bruno. Bokmärk permalänken.