Äventyrarnas organisationstävling

Under onsdagens möte med äventyrarna genomfördes en patrullvis organisationstävling. Bland aktiviteterna som patrullerna skulle lösa fanns klassiska scoutaktiviteter som att sätta upp ett vindskydd, koka kaffe på Trangia-kök, slå råbandsknop på ett spagettistrå och lägga ett tryckförband.

För att göra det lite mer utmanande fanns också andra utmaningar som att sjunga en julsång, skriva ett patrullrop, ta reda på vad Coop Konsum har för öppettider eller vad det kostar att åka till Kastrup, proklamera dikt till den andra patrullens ära eller att ta reda på kompasskursen mellan Scoutgården och Kårhuset på LTH.

Patrullerna tävlade mot varandra men huvuduppgiften var att de skulle träna samarbete och sin egen organisation.

Bävern 166 poäng

Räven 60 poäng

Det här inlägget postades i Äventyrare av Thomas Bruno. Bokmärk permalänken.