Upptäckarna, årskurs 4 till 5

alder-upptackare

Programmet för Upptäckarna handlar mycket om att vilja och våga, samarbeta och lösa problem samt lära sig om omvärlden.

Vi är huvudsakligen utomhus i anslutning till scoutgården, även när det regnar. Det är viktigt att man som upptäckarscout alltid har kläder som passar för att vara utomhus på mötena. Vi önskar också att våra scouter har oömma kläder på sig så att de obehindrat kan delta i lekar och aktiviteter.

På terminsprogrammet skriver vi ofta bara kluriga ledtrådar till vad vi ska göra på mötena. Detta gör vi för att scouterna ska komma med en neutral inställning till aktiviteten. Vill du börja på Upptäckarna är det bara att komma ner på ett möte.

Mötesdagar

Välkomna Upptäckare med uppstart 3 September 2018 kl 18.30-20.00 som kan vänta sig många äventyr och utmaningar. Vi träffas måndagar på scoutgården om inget annat anges.

Programmet

Här kan du ladda ner Upptäckarnas terminsprogram som pdf.

Övriga lappar

Vill du veta mer?

Kontakta ansvarig ledare på Upptäckarna:

Stefan Fernryd

Ansvarig ledare