Höstens aktiviteter

Under hösten kommer vi ha ett antal helgaktiviteter som vi vill informera lite mer om. Till varje aktivitet kommer delas ut separat lapp till scouterna men kompletterande information kommer läggas upp här.

Valdagen

Söndagen den 9 september går Sverige till allmänna val. 7 miljoner röstberättigade har då möjlighet att rösta i val till Riksdag, region och kommun. Vi scouter tycker det är viktigt med demokrati och därför kommer vi bjuda de som röstat och de som jobbar med valet på fika utanför en eller två vallokaler i Veberöd.

11:oo samlas vi på scoutgården och vi avslutar kl. 16:00 vid scoutgården.

Aktiviteten är avgiftsfri

Höstläger

Den 28-30 september är det dags för höstläger. Lägret kommer vara tillsammans med resten av kåren och en lapp med mer info kommer inom kort delas ut till scouterna.

JOTA-JOTI

Mer information kommer senare.

Julskyltning

Den första advent, 29 november, är det traditionsenlig julskyltning i Veberöd och då är vi med och grillar korv, steker krabbelurer och gör reklam för scouterna.

Mer information kommer senare.

Aktiviteten är avgiftsfri.

Julmys/familjeläger

Helgen den 21-22 november är det dags för kårens familjeläger. Vi på äventyrarna träffas redan på fredagen den 20:e för lite eget julmys innan alla familjer kommer.

Mer information kommer!