Snyggningsdag

Veberöds Scoutgårds Stödförening bjuder in till snyggningsdag på scoutgården lördag den 8 april

Vi i Veberöds Scoutkår har förmånen att ha en egen scoutgård som är väl anpassad för vår verksamhet, stor och välskött. Det är något vi är väldigt glada för men också något som har krävt och fortsätter kräva en hel del arbete samtidigt som det ger oss fantastiska möjligheter att erbjuda bra scoutverksamhet till barn och ungdomar i området.

Mycket av den löpande skötseln av scoutgården sker genom Stödföreningen Veberöds Scoutgård. Varje termin ordnar de en snyggningsdag då vi alla hjälps åt att ta hand om scoutgården. Nu är det dags för vårens snyggningsdag!

Praktisk information

Vi drar igång kl. 09 den 8 april och håller på ungefär till kl. 15. Kan du inte vara med hela tiden så går det jättebra att komma förbi under en kortare tid.

Under dagen bjuds det på lite fika och en enklare lunch – mackor eller något grillat, beroende på vilket väder vi bjuds på.

Ta på dig oömma kläder som är lämpliga för trädgårdsarbete eller annat ”hemmafix”. Ta gärna med en räfsa, spade eller andra verktyg som du tror kan komma till användning. Med erfarenhet från tidigare år så rekommenderas att de är märkta på något sätt.

Vem behövs?

Vi behöver alla hjälpsamma händer vi kan få tag på.

Självklart är även scouter från äventyrarålder och uppåt varmt välkomna!

Om du vill veta mer så kan Tom Martinsen svara på frågor.

Tom Martinsen

E-post: tom@veberodscout.se